Beoordelingen van Altijd Lekker Amsterdam

Recente recensies

5.0
Sanne
23 februari 2024

Smaak was goed maar porties van de roti te klein en een bara gekregen in plaats van een baka bana met pindasaus. Al met al niet zo tevreden dus

Niek
14 februari 2024
Shanell
30 november 2023

Het eten is altijd lekker!

wim roos
22 november 2023

5 warme porties roti online besteld. Bij thuiskomst bleken de roti pannekoeken op een propje gerommeld. En bij de vegetarische roti zaten maar twee groentes ip de bestelde 3. Ook miste ik de saus. Smaak wel goed.

Gino
15 september 2023

Heerlijke broodjes en snacks. Vriendelijk en snelle service. Daarom ook een verdiende tip gegeven.

Reactie van Altijd Lekker

Wat fijn om te horen! Dank voor het compliment.

Miriam
12 juli 2023

Superlekker!

Cor Lohmeijer
12 juli 2023
B.J. Stronks
1 april 2023

Bedrijf was dicht, geen eten kunnen afhalen!!!!!

Reactie van Altijd Lekker

Onze excuses, wegens een overlijden in de familie waren wij wat eerder dicht dan gebruikelijk. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad en de oplossing besproken, gelukkig naar uw tevredenheid. Nogmaals dank voor uw begrip en uiteraard graag tot de volgende keer!

Henkie
15 maart 2023
Reactie van Altijd Lekker

Fijn dat u zo tevreden bent! Wij verwelkomen u graag weer!

Izabela
3 maart 2023
Reactie van Altijd Lekker

Dank!

Chyenne
27 februari 2023

Heerlijke roti kip gegeten! Daar staat deze zaak echt bekend om. Eind van de week zien jullie mij weer! Groetjes

Reactie van Altijd Lekker

Wat fijn om te lezen! Dank voor uw review en tot gauw!

Jim
13 februari 2023

Heerlijk gegeten. Beatelling stond optijd klaar en warm! Kortom ALTIJD LEKKER!!

Jim
13 februari 2023

Heerlijk gegeten! Bestelling stond op tijd klaar. Geweldige zaak, kortom ALTIJD LEKKER!

Reactie van Altijd Lekker

Super, hartelijk dank!

R.
12 september 2022

Verkeerd geleverd zonder peper en zuur terwijl de bestelling duidelijk “met” was gedaan.

Reactie van Altijd Lekker

Helaas zonder peper en zuur erbij. Mogelijk in de drukte vergeten bij de bestelling te voegen. Excuses en hopelijk mogen we u binnenkort weer verwelkomen bij Altijd Lekker!

John Gravemaker
27 augustus 2022

Slecht , nee.... Super Slecht !!!!!! Een online bestelling geplaatst om 10.15 uur, om af te halen om 15.00 uur..... 3x Roti kipfilet , 6 extra kerry eieren, 2x baka bana ........ OK, krijg keurig de bevestiging dat alles klaar zal staan om 15.00, en een dikke dank voor de online bestelling. Ik kom om 15.00, en er word mij gevraagd, kan ik u helpen, ik geef aan dat ik mijn bestelling kom ophalen... Direct antwoord, op een hele nare manier "je moet ook niet online bestellen" Hetgeen betekende dat er helemaal niks voor mij klaar stond. De bediende kon wel zien wat ik allemaal online besteld had... En vertelde mij dat het binnen 5 minuten klaar zou zijn hoor...... Inderdaad, na 5 minuten had ik 3x RotiKipfilet van zeker 2 dagen oud in een bak gepleurd en in de magnetron verhit ( lekker vers allemaal, want daar word mee geadverteerd) ... de 6 extra kerry eieren waren minimaal 4 dagen oud en werden verder zonder enkele saus ook in de magnetron verhit. ( de kerry eieren die in het Rot

Reactie van Altijd Lekker

Wij hebben vorig jaar veel hinder ondervonden van technische problemen. Deze zijn gelukkig momenteel volledig opgelost door de aanschaf van een nieuw kassasysteem! Hopelijk zien wij u binnenkort weer bij Altijd Lekker!

Anita
1 juli 2022

Ik had online besteld en betaald. Dan kom ik ik de toko en daar wisten ze van niets. Moest het nog gemaakt worden. Het werd dan wel meteen gedaan maar daarvoor bestel ik niet online met 0.25€ transactiekosten. Gaat niet om die 0.25€ maar ik wil niet wachten en moest het nu toch doen. En daarbij “ging” ik voor mijn beurt. Geen beste beurt voor altijd lekker.

Reactie van Altijd Lekker

Wij hebben vorig jaar veel hinder ondervonden van technische problemen. Deze zijn gelukkig momenteel volledig opgelost door de aanschaf van een nieuw kassasysteem! Hopelijk zien wij u binnenkort weer bij Altijd Lekker!

Loek uit den Boogaard
10 juni 2022

Eten altijd ok, vers gebakken broodjes en verder goed eten. Maar de bereikbaarheid, dramatisch, telefoon wordt niet opgenomen zelfs niet na 4-5 keer opnieuw bellen. Dan maar bestellen via de website, gaat goed, betalen ook maar dan met afhalen, en dit is niet de eerste keer, bestelling was niet binnen gekomen , gelukkig bewijs op mijn telefoon. Hele bestelling moet dan nog gemaakt worden dus 1/2 uur wachten. Eten is prima maar aan hun bereikbaarheid en de website zouden ze iets moeten doen, dat is echt een drama.

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw 5 sterren beoordeling! Wij hebben gelukkig inmiddels een nieuw kassasysteem waarmee de technische problemen tot het verleden behoren!

Ingeborg
3 juni 2022

Altijd lekker !!!!

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw review. Fijn dat het u bevallen is!

Van lingen
27 april 2022

Kip op bot, weinig kip veel bot, flauw, smaakloos

Angelique
20 april 2022

Bestelling geplaatst via de app er stond niks klaar toen ik het kwam ophalen en ook waren er geen broodje erg vreemd

Reactie van Altijd Lekker

Wij hebben vorig jaar veel hinder ondervonden van technische problemen. Deze zijn gelukkig momenteel volledig opgelost door de aanschaf van een nieuw kassasysteem! Hopelijk zien wij u binnenkort weer bij Altijd Lekker!

Eli eikelboom
16 april 2022

Heerlijk gegeten. Lieve mensen. Gaan vast weer lekkere maaltijd bestellen

Reactie van Altijd Lekker

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Frank
16 april 2022

Bestelling was nergens te vinden door het personeel en bestelde producten waren niet voorradig

Reactie van Altijd Lekker

Wij hebben vorig jaar veel hinder ondervonden van technische problemen. Deze zijn gelukkig momenteel volledig opgelost door de aanschaf van een nieuw kassasysteem! Hopelijk zien wij u binnenkort weer bij Altijd Lekker!

Don Fonzarelli
25 maart 2022

Gewoon weer erg lekker, zoals altijd.

Reactie van Altijd Lekker

Dank!

Don Fonzarelli
22 maart 2022

Erg lekkere Saoto soep!

Reactie van Altijd Lekker

Fijn dat het u is bevallen!

Bianca
22 maart 2022

Eigenlijk is het altijd lekker, vandaag 22/3 was de saoto soep erg zout

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw beoordeling!

Wim Roos
18 februari 2022

Online vegetarische roti besteld metb3 soorten groente. Lekker met tempé dacht ik. Bleek bij thuiskomst nou net die te zijn vergeten. Beter opletten mensen!

Reactie van Altijd Lekker

Dat is inderdaad niet de bedoeling, excuses!

Don Fonzarelli
12 februari 2022

Ik werk in een kliniek achter het winkelcentrum en kom regelmatig een broodje of maaltijd halen. Het is écht altijd lekker! De bediening is leuk, spontaan, beleefd en servicegericht. Ga vooral zo door! www.donfonzarelli.com

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw beoordeling! Tot gauw!

Brianne
27 augustus 2021
Reactie van Altijd Lekker

Fijn! Dank u wel!

Michael
26 augustus 2021

Bami moksi was heerlijk en precies genoeg aan 1 portie!

Reactie van Altijd Lekker

Fijn dat u tevreden bent!

Kimberly Emanuels
19 augustus 2021

Heerlijke Javaanse bami met kip, moksi meti en rendang.

Reactie van Altijd Lekker

Dank!

J Van Lingen
10 augustus 2021

Dit is voor mij het adres voor een heerlijke Roti kip.

Reactie van Altijd Lekker

Wat fijn om te horen!

RA
4 augustus 2021

Broodjes pikante kip, pom en zoutvlees waren alle top. Broodje rendang was wat minder van smaak dan bij andere restaurants.

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw feedback!

Rani
30 juli 2021

Eten was weer top! Iedereen heeft genoten, bedankt! Jammer, dat de pindasambal geen echte Surinaamse sambal is.

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw beoordeling!

Jolanda
29 juli 2021

Op tijd klaar, goed warm en overheerlijk!!

Reactie van Altijd Lekker

Fijn te horen!

Van Lingen
28 juli 2021

Roti kip, dit was lekker man

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw beoordeling!

Freek
22 juni 2021

Heerlijk gegeten, precies zoals we hadden besteld, altijd goede prijs

Reactie van Altijd Lekker

Bedankt voor het compliment!

Anneke
29 mei 2021

Lekker eten, staat op afgesproken tijd klaar, Niet duur.

Reactie van Altijd Lekker

Super!

Ludo
5 mei 2021

Was weer lekker

Reactie van Altijd Lekker

Fijn te horen!

Angelique
4 mei 2021

Het was weer heerlijk

Reactie van Altijd Lekker

Fijn dat u ervan genoten heeft!

Saskia
15 april 2021

Heerlijk als altijd. En veel dus kan er 2 dagen van genieten. Je krijgt dus waar voor je geld.

Reactie van Altijd Lekker

Onze porties zijn inderdaad ruim. Fijn dat u ervan genoten heeft!

EW
7 april 2021

Super lekker eten.

Reactie van Altijd Lekker

Dank!

Eva
13 maart 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw review!

Frieda
23 februari 2021

Buiten het heerlijke eten is het personeel ook super vriendelijk

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor het compliment!

Susanne
29 januari 2021
Reactie van Altijd Lekker

Bedankt!

F.R.
17 januari 2021

Bestelling was op tijd klaar, even lekker als altijd. Fijne site en heel fijn bedrijf.

Reactie van Altijd Lekker

Bedankt voor de feedback!

Rachel Giles
15 januari 2021

Heerlijk!

Reactie van Altijd Lekker

Dank!

Van Gendt
8 januari 2021

Stond perfect op tijd klaar voor afhaling, de vega roti was erg lekker.

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw beoordeling!

Angelique
6 januari 2021

Altijd lekker klopt zeker

Reactie van Altijd Lekker

Mooi compliment!

Leonie
31 december 2020

We hadden 1 verkeerde bestelling gekregen. Waardoor het eten veel te pittig was. Het ging om de Javaanse nasi. Maar geen kerrie kip

Reactie van Altijd Lekker

U kunt langskomen voor een gepaste oplossing!

Janneke
12 december 2020

Heerlijk eten.

Reactie van Altijd Lekker

Dank!

Manuela
25 november 2020

Heerlijk gegeten. Vooral de Bara met kipfilet was erg lekker.

Reactie van Altijd Lekker

Fijn te horen!

Angelique
20 november 2020

De rotirol kipfilet was overheerlijk. De roti was vers en de vulling vol authentieke smaken zoals het hoort. Ik heb genoten en haal nergens anders meer :-)

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor het compliment!

Leandra
13 november 2020

Ik was heel blij dat er toch broodjes werd gebakken ondanks het eigenlijk voor de dag op was

Reactie van Altijd Lekker

Graag gedaan!

Anubiz
6 november 2020

Heerlijk, 2e keer dat ik van altijd lekker eet... Echt lekker, ik ben zeker snel terug.

Reactie van Altijd Lekker

Mooi compliment, tot gauw!

Cees
5 november 2020

Prima vega roti en goed gevulde bakkeljauw Barra. Stond klaar bij afhalen en smaakte heerlijk. Nog een restje voor morgen

Reactie van Altijd Lekker

Dank voor uw beoordeling!

Angeliene
28 augustus 2020

Als team halen wij altijd broodjes bij Altijd lekker.....en wij genieten altijd van jullie broodjes.

Jozua vd Weerd
1 augustus 2020

Zoals de naam van de winkel is het eten altijd lekker.

Jongbloed
29 juli 2020

Altijd lekker doet zijn naam eer aan. Weer heerlijk gegeten en heel vriendelijk geholpen!

Melissa
28 juli 2020

Zoals naam al zegt altijd lekker !!!

Dayenne
10 juni 2020

Ik had sate, saoto en telo bakkeljauw besteld. De sate en saoto waren heerlijk. Soep lekker op smaak, sate lekker mals. De telo vond ik de cassave niet vers maar bakkeljauw wel lekker vandaar 4 sterren😊

Jongbloed
5 juni 2020

We hebben heerlijk gegeten. Aanrader. Besteld via website, prima, duidelijk en helder. Stond netjes klaar. Erg tevreden

Tineke
24 mei 2020
Eli
3 mei 2020

Eerlijke en heerlijke eten, voldoende portie

Daan
14 maart 2020

Mmm, de vegetarische roti met een beetje extra van die lekkere sambal... mijn favoriete manier om de vrijdagavond te vieren!

Angelique
28 februari 2020

Super lekker eten en altijd alles op tijd klaar

Blood
30 januari 2020

Het eten zag! Er goed uit.

De Tamboerijn
29 januari 2020

Erg Lekker en fijn om te bestellen via de website want het wat klaar toen ik langskwam.

Daphne
26 januari 2020

Net zo lekker als altijd en de Vega versie ( niet eerder besteld) viel ook goed in de smaak

Daphne
30 november 2019
Magda Helsloot
23 november 2019

We nemem altijd lamsrortti en zijn daar zeer tevreden over. Bergens zulke heerlijke rotti gegeten

Cynthia
23 oktober 2019

top

Melissa
11 oktober 2019

Heerlijk als altijd, beste tempeh van Amsterdam

Mels
20 september 2019

Goeie

Roy
18 september 2019

Lekkerrrr

Athlon
28 augustus 2019

Lekkere broodjes

Roy
22 augustus 2019

Top

Roy
16 augustus 2019

Was weer super. Wel minder kip op de barra dit keer

Anneke
12 augustus 2019

Wat we ook bestellen het is ALTIJD LEKKER!

Roy
7 augustus 2019

Altijd lekker,, alleen jammer dat je online geen baka bana meer kan bestellen..

Mel
26 juli 2019

prima

Altijd
19 juli 2019

Lekker

Mels
12 juli 2019
Anita
5 juli 2019

prima

Denise
2 juli 2019

Ze doen hun naam eer aan,het is altijd lekker. Constante kwaliteit. Ik haal er graag eten.

Roy
26 juni 2019

Weer altijd lekker

Roy
5 juni 2019
Roy
31 mei 2019
Ingrid
31 mei 2019

Helaas geen ster. Leek zo mooi alvast betalen en dan even ophalen. Voor de eerste keer gebruik van gemaakt en ook de laatste keer. Stond voor een dichte winkel/filiaal. Geen avond eten en geld weg Ga vanmiddag maar bellen hoe of wat?

Mels
10 mei 2019

Superchill

Manon
19 april 2019
Roy
12 april 2019
Melissa Boode
2 april 2019

????

Roy
29 maart 2019

LEkkerrrrr

Roy
20 maart 2019
W.Visser
19 maart 2019

Wij halen met regelmaat ons eten bij ‘Altijd lekker’ en toegegeven, het is altijd lekker.

Roy
15 maart 2019

Was weer supere lekker

Roy
8 maart 2019
Roy
28 februari 2019

Lekkah

Tim
20 februari 2019

Was goed deze keer.. Chutney te duur in verhouding met het bakje

roos
20 februari 2019

voor het eerst, is het altijd spannend. Maar zeker niet teleurgesteld. Het was heerlijk. Een echte aanrader.