Beoordelingen van Altijd Lekker Amsterdam

Recente recensies van Altijd Lekker Amsterdam

5 sterren na 77 reviews

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals de naam van de winkel is het eten altijd lekker.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker doet zijn naam eer aan. Weer heerlijk gegeten en heel vriendelijk geholpen!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals naam al zegt altijd lekker !!!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had sate, saoto en telo bakkeljauw besteld. De sate en saoto waren heerlijk. Soep lekker op smaak, sate lekker mals. De telo vond ik de cassave niet vers maar bakkeljauw wel lekker vandaar 4 sterren😊

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Aanrader. Besteld via website, prima, duidelijk en helder. Stond netjes klaar. Erg tevreden

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijke en heerlijke eten, voldoende portie

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mmm, de vegetarische roti met een beetje extra van die lekkere sambal... mijn favoriete manier om de vrijdagavond te vieren!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en altijd alles op tijd klaar

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten zag! Er goed uit.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg Lekker en fijn om te bestellen via de website want het wat klaar toen ik langskwam.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd en de Vega versie ( niet eerder besteld) viel ook goed in de smaak

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

We nemem altijd lamsrortti en zijn daar zeer tevreden over. Bergens zulke heerlijke rotti gegeten

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

top

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd, beste tempeh van Amsterdam

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrr

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super. Wel minder kip op de barra dit keer

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat we ook bestellen het is ALTIJD LEKKER!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker,, alleen jammer dat je online geen baka bana meer kan bestellen..

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

prima

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

prima

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ze doen hun naam eer aan,het is altijd lekker. Constante kwaliteit. Ik haal er graag eten.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer altijd lekker

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen ster. Leek zo mooi alvast betalen en dan even ophalen. Voor de eerste keer gebruik van gemaakt en ook de laatste keer. Stond voor een dichte winkel/filiaal. Geen avond eten en geld weg Ga vanmiddag maar bellen hoe of wat?

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Superchill

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

????

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

LEkkerrrrr

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij halen met regelmaat ons eten bij ‘Altijd lekker’ en toegegeven, het is altijd lekker.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer supere lekker

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkah

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was goed deze keer.. Chutney te duur in verhouding met het bakje

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

voor het eerst, is het altijd spannend. Maar zeker niet teleurgesteld. Het was heerlijk. Een echte aanrader.

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker.!!!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede levering alles was nog lekker warm en natuurlijk goed te eten

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Rotirol was weer super

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Loempia was okay, misde de pindasaus bij de baka bana.. Rest was wel lekker...

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten.de roti vegetarisch is echt aan te bevelen.verder schoon en goede service.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Sate vergeten zeer spijtig verder lekker

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Soato was lekker.. Tip.. bezorgservice zou geweldig zijn

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Topservice

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Baka Bana was top...Wereldklasse

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Vindt het wel jammer dat je niet de keus hebt voor de zuur los of erin.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere rotirol

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was lekker dan de vorige keer

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed, normaal

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

een 8!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Rotirol was een 9,5 van een 10

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Pom was te zout Bami ook te zout Groenten erg lekke Soep en telo met trie ook heerlijk

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altij goed

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Goeie

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Moet er voor omrijden maar doe ik heel graag want de roti is heerlijk!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk personeel !

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

De loempia's en de bakkeljauw waren niet lekker. De grote portie tekort was veel kleiner als vroeger. Vond het eten de vorige keer ook al wat minder. Erg jammer.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is eenvoudig en snel. De bestelling was op tijd klaar en het eten lekker als altijd. Je word vriendelijk geholpen.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en heel vriendelijk personeel!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling zeker vatbaar

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

De Website werkt fantastisch, de service is uitstekend, de winkel is schoon en het eten is heerlijk. Wat wil een mens nog meer? Hulde voor deze jonge mensen!