Beoordelingen van Altijd Lekker Amsterdam

Recente recensies van Altijd Lekker Amsterdam

5 sterren na 72 reviews

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijke en heerlijke eten, voldoende portie

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mmm, de vegetarische roti met een beetje extra van die lekkere sambal... mijn favoriete manier om de vrijdagavond te vieren!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en altijd alles op tijd klaar

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten zag! Er goed uit.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg Lekker en fijn om te bestellen via de website want het wat klaar toen ik langskwam.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd en de Vega versie ( niet eerder besteld) viel ook goed in de smaak

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

We nemem altijd lamsrortti en zijn daar zeer tevreden over. Bergens zulke heerlijke rotti gegeten

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

top

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd, beste tempeh van Amsterdam

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrr

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super. Wel minder kip op de barra dit keer

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat we ook bestellen het is ALTIJD LEKKER!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker,, alleen jammer dat je online geen baka bana meer kan bestellen..

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

prima

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

prima

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ze doen hun naam eer aan,het is altijd lekker. Constante kwaliteit. Ik haal er graag eten.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer altijd lekker

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen ster. Leek zo mooi alvast betalen en dan even ophalen. Voor de eerste keer gebruik van gemaakt en ook de laatste keer. Stond voor een dichte winkel/filiaal. Geen avond eten en geld weg Ga vanmiddag maar bellen hoe of wat?

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Superchill

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

????

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

LEkkerrrrr

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij halen met regelmaat ons eten bij ‘Altijd lekker’ en toegegeven, het is altijd lekker.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer supere lekker

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkah

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was goed deze keer.. Chutney te duur in verhouding met het bakje

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

voor het eerst, is het altijd spannend. Maar zeker niet teleurgesteld. Het was heerlijk. Een echte aanrader.

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker.!!!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede levering alles was nog lekker warm en natuurlijk goed te eten

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Rotirol was weer super

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Loempia was okay, misde de pindasaus bij de baka bana.. Rest was wel lekker...

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten.de roti vegetarisch is echt aan te bevelen.verder schoon en goede service.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Sate vergeten zeer spijtig verder lekker

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Soato was lekker.. Tip.. bezorgservice zou geweldig zijn

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Topservice

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Baka Bana was top...Wereldklasse

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Vindt het wel jammer dat je niet de keus hebt voor de zuur los of erin.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere rotirol

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was lekker dan de vorige keer

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed, normaal

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

een 8!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Rotirol was een 9,5 van een 10

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Pom was te zout Bami ook te zout Groenten erg lekke Soep en telo met trie ook heerlijk

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altij goed

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Goeie

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Moet er voor omrijden maar doe ik heel graag want de roti is heerlijk!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk personeel !

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

De loempia's en de bakkeljauw waren niet lekker. De grote portie tekort was veel kleiner als vroeger. Vond het eten de vorige keer ook al wat minder. Erg jammer.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is eenvoudig en snel. De bestelling was op tijd klaar en het eten lekker als altijd. Je word vriendelijk geholpen.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en heel vriendelijk personeel!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling zeker vatbaar

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

De Website werkt fantastisch, de service is uitstekend, de winkel is schoon en het eten is heerlijk. Wat wil een mens nog meer? Hulde voor deze jonge mensen!